nazovite nas +385 91 798 22 20

Dobro nam došli!

Baranja, jedna od najljepših dijelova Hrvatske, smjestila se na samom istoku zemlje između Drave i Dunava uz granice Mađarske i Srbije. Ovdje ćete naći zlatna polja, plodne vinograde i voćnjake, zrak ispunjen mirisom pripremanja lokalnih delicija (fiš, šaran na rašljama, čobanac…) i jedan od najvažnijih, najvećih i najatraktivnijih očuvanih izvornih močvarnih prostora Europe – Kopački rit.

Osim impresivne flore i faune Kopački rit ima bogatu povijesnu i kulturnu baštinu. Unutar granica parka prirode nalazi se Kompleks dvorca Tikveš to je prostor šuma i perivoja unutar kojega su smješteni rezidencijalni objekti: Novi dvorac s aneksom, Ladanjska vila, mali sakralni objekt (Kapela papinskog blagoslova) te prateći objekti s restoranom.

Bilje, na čijem samom ulasku iz pravca Osijeka se smjestio Biljski krokodil, jedno je od najstarijih naselja u Baranji. Naše malo pitoreskno mjesto sigurno će vas osvojiti svojim šarmom i gostoljubivošću. Najveća atrakcija u Bilju je dvorac Eugena Savojskog koji je po mnogima jedan od najljepših u istočnoj Hrvatskoj.

Boravak u Baranji opustiti će vas i ispuniti osjećajem zadovoljstva. Dođite, uživajte u našoj domaćoj kuhinji, probajte izvrsna lokalna vina i druge domaće proizvode i svakako ne propustite posjetiti neke od brojnih manifestacija ili kulturnih događanja kojima Baranja obiluje.

Očuvana priroda, šarenilo boja, ljubazni domaćini i duh tradicije na svakom su koraku.

Sobe Biljski krokodil